FITT BASIS ACTIE Pannerden & Lobith

Omdat wij binnenkort een nieuwe locatie openen in Lobith en jij niet weet hoe deze er uit komt te zien, kun jij nu gebruik maken van deze topactie die geldig is voor beide locaties. Een gokje die goed uit zal vallen!

Onze nieuwe locatie in Lobith zal regelmatig onbemand zijn en hierdoor is ieder lid verplicht om een tag te gebruiken om binnen te kunnen komen. De kosten voor deze tag zitten niet verwerkt in de actie en zal je bij opening van het nieuwe pand nog eenmalig moeten voldoen. De eenmalige kosten hiervan zullen liggen op ongeveer €7,50. Dit kan nog iets veranderen in elk opzicht. 

Voor iedereen die wel heel graag wilt starten, maar de juiste begeleiding nodig heeft om een start te kunnen maken. Geen probleem! Wij zorgen, ondanks dat het regelmatig onbemand zal zijn in Lobith, dat jij de perfecte begeleiding krijgt om te starten. Als jij gebruik maakt van deze actie, kun je hier al mee starten op onze locatie in Pannerden.
Hiervoor maken wij samen geheel kosteloos natuurlijk een afspraak en kijken we of het handig en nodig is om een persoonlijk trainingsschema te maken welke jij telkens kunt gebruiken als je komt sporten. Dit schema zal in het geheel op jouw wensen, doelstelling en mogelijkheden worden opgesteld. Meer informatie hierover zal in de kennismaking gegeven worden.

Eerst benieuwd naar de apparaten welke op onze locatie in Lobith komen te staan? Dit assortiment is hier te zien.

 

Inschrijfformulier Fitt Basis Actie abonnement. 

Let op! Alleen geldig voor nieuwe leden.