• Laagdrempelig
  • Prettige begeleiding
  • Trainingsschema's
  • Groepstrainingen

SCHRIJF JE NU IN VOOR FITT BASIS EN SPORT DE EERSTE 2 MAANDEN GRATIS!

Fitness bij Fittchoice.

De ideale sportschool om op een prettige manier jouw doelstelling(en) te behalen.

Door middel van een prettige omgeving, de juiste begeleiding, persoonlijke trainingsschema’s en nieuwe apparaten waarmee alles mogelijk is, voel jij je bij ons als een vis in het water.

Velen sporters gingen jou al voor en allen zijn erg positief gestemd dat er eindelijk een goede en prettige sportschool in Pannerden staat.
Kies hieronder het programma welke het beste bij jou past en begin vandaag nog met het werken aan jouw doelstelling(en).

Fitt Start Fitt Basis Maandelijks opzegbaar
Onbeperkt fitnessen 6 maanden Onbeperkt fitnessen 1 jaar Onbeperkt fitness
€ 39,95 per 4 weken € 31,95 per 4 weken € 44,95 per 4 weken
Inschrijfkosten eenmalig € 19,95 Inschrijfkosten eenmalig € 19,95 Inschrijfkosten eenmalig € 19,95

Ben jij jonger dan 16 jaar, dan dienen jouw ouders onderstaand machtigingsformulier te downloaden en ondertekend terug te mailen naar info@fittchoice.nl

Machtigingsformulier ouder-voogd

Aanmeldformulier
Nog lid bij een andere sportschool? Geen probleem!

Ben jij nog lid bij een andere sportschool (maximaal 4 maanden) maar wil jij graag bij Fittchoice komen fitnessen? Dat kan GRATIS!
Bij Fittchoice krijg jij namelijk in de maanden dat jij nog lid bent bij een andere sportschool 100% korting op een lidmaatschap. Wel komen de maanden dat jij nog lid bent bij de andere sportschool, bovenop het eenjarige lidmaatschap wat jij bij ons afsluit.

Voorbeeld: jij bent nog 4 maanden lid bij Gym A, maar sluit bij Fittchoice een lidmaatschap af voor 1 jaar, dan sluit je een lidmaatschap af voor 1 jaar en 4 maanden, waarvan de eerste 4 maanden GRATIS zijn. 

Bovenstaande situatie is alleen af te sluiten op locatie bij Fittchoice. Bewijs van bestaand lidmaatschap bij andere sportschool is vereist. 

Voor meer info, mail naar info@fittchoice.nl of kom langs op locatie. 

Dit is alleen geldig voor nieuwe leden!