Huisregels

 

Entree
Het is niet toegestaan, als actief lid, personen entree te verlenen tot Fittchoice. Bij constatering zal dit leiden tot het onmiddellijk beëindigen van het lidmaatschap.

Kleding
In de sportruimte is het dragen van schone sportkleding, niet afgevende schone sportschoenen en het gebruik van een schone handdoek tijdens het trainen i.v.m. hygiëne verplicht. Normale mouwloze hemdjes zijn toegestaan. Sporttas of andere bagage dient opgeborgen te worden in de daarvoor bestemde kluisjes en kan niet worden meegenomen in de fitness- en/of groepszalen. Hoofddeksels zijn toegestaan mits deze uw veiligheid niet in gevaar brengen. Trainen op slippers is niet toegestaan.

Materiaalgebruik
Er wordt van u verwacht dat u het aan u ter beschikking gestelde materiaal op een correcte manier gebruikt. Wat wil zeggen dat u dumbbells en schijven na gebruik opruimt, niet op de grond laat vallen maar met  passende voorzichtigheid terugplaatst. Barbells en dumbbells mogen niet op apparatuur of bankjes neergelegd worden omdat dit beschadiging van de bekleding tot gevolg kan hebben. Ook matten en ander gebruikt materiaal dient u weer correct terug te leggen c.q. op te hangen. Indien u toestellen tijdens gebruik vervuilt dan dient u deze schoon te maken.

Boetesysteem
Een officiële waarschuwing wordt door Fittchoice  gezien als een gele kaart, twee gele kaarten = Rood. Als u twee officiële waarschuwingen heeft wordt u de toegang voor Fittchoice één week ontzegt. Als u zich na deze schorsing wederom misdraagt wordt uw lidmaatschap per direct beëindigd.

Lockers
Lockers dienen altijd leeg achtergelaten te worden. Na sluitingstijd worden alle lockers/kluisjes door ons geleegd.

Verboden Middelen
Het verkoop, verhandelen en gebruik van verboden middelen is in Fittchoice  ten strengste verboden. Bij constatering zal dit leiden tot het onmiddellijk beëindigen van het lidmaatschap.

Eten en drinken

Het gebruik van consumpties binnen Fittchoice  is alleen aan de bar toegestaan. Drinken kunt u in de trainingsruimte alleen meenemen in een afsluitbare bidon/flesje.

Roken
Roken binnen en buiten bij de entree van Fittchoice  is niet toegestaan.

Aanwijzingen personeel
Aanwijzingen van het aanwezige personeel dienen te worden opgevolgd. Voor eventuele blessures die ontstaan door onoordeelkundig gebruik van de apparatuur bent u zelf verantwoordelijk. Vraag bij twijfel altijd informatie aan onze medewerkers.

Taalgebruik
Binnen Fittchoice wordt iedereen met respect behandeld. Iedere bezoeker heeft het recht om op een veilige en plezierige wijze te kunnen sporten, ongeacht zijn/haar herkomst, seksuele gerichtheid, geslacht etc. Intimidatie, bedreiging, belediging en discriminatie worden niet getolereerd, Bij constatering zal dit leiden tot het onmiddellijk beëindigen van het lidmaatschap.

Openingstijden
De openingstijden van de accommodatie zijn aangegeven op de website. Tijdens de vakantieperiode en/of feestdagen verlopen de lessen volgens een aangepast rooster. Voor deze periode zal er geen wijziging zijn in contributiegelden. Fittchoice heeft het recht om hun openingstijden aan te passen.

Overige bepalingen
Alle gevallen en/of situaties waarin bovenstaande huisregels en de algemene voorwaarden niet in voorzien, worden uitsluitend door de manager van Fittchoice beoordeeld en beslist.