WAT ER GAAT GEBEUREN

De komende maanden gaan wij druk bezig met de verbouwing van Fittchoice Lobith welke gevestigd zal zijn op de Korenbloemstraat 6.

Er komen vele nieuwe apparaten in onze nieuwe gym te staan met meer dan een goede basis. Deze meer dan goede basis zal vooral bestaan uit krachtapparatuur en maar een aantal cardio apparaten. 
Daarnaast blijven we innovatief en zullen we zeker waar mogelijk blijven vernieuwen zoals onze leden dat straks ook graag zouden willen zien. Zowel qua apparatuur als qua ruimte. We beginnen bijvoorbeeld met een ruimte van ruim 150m2. Deze is uit te breiden door middel van een extra verdieping aan te laten brengen. 
Wat prettig zal zijn, is dat wij een 24/7 gym worden. Je kunt dus altijd gaan wanneer je wilt. Hier berekenen wij geen extra kosten voor.

Daarnaast hebben wij al een vestiging in Pannerden en hebben alle leden van zowel Pannerden als Lobith straks de mogelijkheid om gebruik te mogen maken van beide vestigingen. Ook dit zonder extra kosten.

Blijf ons volgen want de komende maanden zullen we alle stappen in de verbouwing met jullie delen. Hoe wij hopen deze stappen te kunnen doorlopen, kun je hieronder verder lezen.

DE VERBOUWING JUNI 2024

De komende periode zullen we druk bezig gaan met de voorbereiding van een nieuwe gevlinderde betonvloer.

Dit betekend dat de huidige vloer met stenen tegels en betonoppervlaktes in zijn geheel eruit gaat. 
Vervolgens wordt eind juni de gevlinderde betonvloer gestort welke zo'n 4 weken moet drogen. 

DE VERBOUWING AUGUSTUS 2024

In juli wordt er een start gemaakt aan 2 nieuwe muren welke een gehele uitstraling zullen hebben van OSB platen. In combinatie met de gevlinderde betonvloer, willen we hiermee een mooie industriële look creëren. 

Achterin de ruimte worden 2 kleedruimtes gebouwd. Eén voor de vrouwen en één voor de heren. Beide kleedruimtes worden voorzien van een toilet en een wasbak.
Er zal geen mogelijkheid zijn om bij ons te douchen.

DE VERBOUWING SEPTEMBER 2024

Eind augustus tot de 2e week van september zullen de werkzaamheden helaas stil liggen i.v.m. vakantie. 
Wanneer wij terug zijn zal er gelijk doorgepakt worden met de nieuwe apparaten die er vanaf het begin komen te staan.

De vaste basis van apparaten bestaan uit het merk Panatta. Dit hebben wij ook op onze locatie in Pannerden. Een A-merk en dus top kwaliteit.

Naast de invulling van de apparaten in het pand, gaan we ook bezig met de puntjes op de i zetten en de laatste plooien gladstrijken zodat alles perfect is voor de openingsdag. Deze dag is nog niet bepaald, maar dit zal eind september/ begin oktober zijn. 

Hieronder o.a. een groot deel van ons assortiment die er vanaf het begin zal komen te staan.