• Laagdrempelig
  • Prettige begeleiding
  • Trainingsschema's
  • Groepstrainingen

De beste begeleiding!

We vinden het belangrijk dat jij kunt rekenen op de beste begeleiding. We gaan dan ook graag samen met jou aan de slag om een passend Fitnessplan voor je op te stellen. Bij het Fitt Premium lidmaatschap zit onze expertise en hulp volledig inbegrepen bij de trainingsschema's, zodat jij de allerbeste kans hebt je doelen te bereiken. Met het Fitt Basis lidmaatschap kun jij hiervoor kiezen, door een trainingsschema los aan te schaffen. 

Omdat alle sporters verschillen van elkaar zorgen wij voor een op maat gemaakt plan voor jou.
Jouw trainingsschema wordt zo opgesteld dat deze regelmatig op basis van jouw vooruitgang kan worden aangepast. Afhankelijk van hoe vaak jij traint, je motivatie en de behaalde resultaten adviseren wij het trainingsschema iedere 4 tot 8 weken aan te laten passen. Hiervoor kun je een afspraak met een instructeur maken.

Het is enorm belangrijk om regelmatig het opgestelde plan te evalueren. We kijken naar wat er goed gaat en waar extra aandacht voor nodig is. We beoordelen samen of het plan aangepast dient te worden of dat deze in de huidige vorm kan worden doorgetrokken. Zo blijven we samen scherp.